Horeca
Horeca koffie:

    Wanneer je voor je horecazaak op zoek bent naar de lekkerste verse koffiebonen dan kun je niet om ons heen. Wij leveren namelijk ook voor horecagebruik de lekkerste verse koffiebonen en speciale horeca melanges direct uit onze eigen ambachtelijke koffiebranderij.
    Graag denken wij met je mee over het opzetten van je koffie-concept. Dit kan simpel & ingetogen of met bijvoorbeeld een wisselende kaart . Door samen met ons aan de slag te gaan met koffie binnen de horeca verhoog je niet alleen de omzet maar nog belangrijker, de koffiebeleving van je klanten.
    Natuurlijk bieden wij ook totaaloplossingen aan inclusief bijvoorbeeld machines, molens, etc. Wij helpen je graag verder en waar nodig brengen wij je graag in contact met een van onze (vaste) partners die door heel het land speciaal voor de horecamarkt 24 uurs onderhoudscontracten voor hun rekening nemen.
    Ben je tevreden over je huidige opzet en wil je alleen koffiebonen bestellen? Ook dan zijn wij er graag voor je. Neem gerust eens contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of maak gebruik van de mogelijkheid om een gratis proefpakket te ontvangen. Overtuig jezelf en proef het verschil van echt verse koffiebonen.

Verse koffiebonen van Keikoffie bij jou in de zaak?

Natuurlijk snappen wij dat een beetje ondernemer graag zichzelf wilt overtuigen en daarom bieden wij onze horeca klanten de mogelijkheid om een gratis proefpakket aan te vragen. Wil jij onze koffie dus eens op je gemak testen?

Ga naar het contactformulier
Vul je gegevens in
Vul als onderwerp: “Horeca proefpakket” in
Laat je adres- en contactgegevens inclusief KvK nummer achter in het notitieveld
Geef aan waar je naar op zoek bent of waar je voorkeur naar uitgaat
We sturen vervolgens een heerlijk proefpakket met verse koffiebonen naar je toe, afgestemd op je wensen.