Bedrijven:
Dagelijks verse koffie – zonder contract –

Verse koffie op een vast moment bezorgd? snel, gemakkelijk en simpel met ons zakelijk koffie abonnement.

Hoe werkt het zakelijk koffie abonnement?

Bij ons geen ingewikkelde constructies en regeltjes. Geen excuus meer voor slechte, niet verse koffie bij jou op de zaak of op kantoor. Wij leveren zonder dat je er verder omkijken naar hebt altijd de door jou gekozen koffie, koffiebonen of filterkoffie, vers gebrand, op een vast moment met een aantrekkelijke korting. Dit kan al vanaf 4 kilo per maand en al vanaf € 12 p/kg.

Hoe werkt het? Heel simpel:

Kies zelf een koffie uit ons assortiment of laat je door ons adviseren.
Laat ons weten hoeveel koffie je per maand wilt ontvangen
Profiteer van een aantrekkelijke zakelijke korting en betaal pas na ontvangst van de koffie
Op een vaste, afgesproken dag gratis bezorgd
Het zakelijk koffie abonnement is altijd per direct opzegbaar. Geen contracten en verplichtingen.
* Wanneer je voor je horecazaak op zoek bent naar de lekkerste verse koffiebonen dan kun je niet om ons heen. Wij leveren namelijk ook voor horecagebruik de lekkerste verse koffiebonen en speciale horeca melanges direct uit onze eigen ambachtelijke koffiebranderij.

* Graag denken wij met je mee over het opzetten van je koffie-concept. Dit kan simpel & ingetogen of met bijvoorbeeld een wisselende kaart . Door samen met ons creatief aan de slag te gaan met koffie binnen de horeca verhoog je niet alleen de omzet maar nog belangrijker, de koffiebeleving van je klanten.

* Natuurlijk bieden wij ook totaaloplossingen aan inclusief machines, molens en serviesgoed. Wij helpen je graag verder en waar nodig brengen wij je graag in contact met een van onze (vaste) partners die door heel het land speciaal voor de horecamarkt 24 uurs onderhoudscontracten voor hun rekening nemen.

* Ben je tevreden over je huidige opzet en wil je alleen koffiebonen bestellen? Ook dan zijn wij er graag voor je. Neem gerust eens contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of maak gebruik van de mogelijkheid om een gratis proefpakket te ontvangen. Overtuig jezelf en proef het verschil van echt verse koffiebonen.

Verse koffiebonen van Keikoffie bij jou in de zaak?

Natuurlijk snappen wij dat een beetje ondernemer graag zichzelf wilt overtuigen en daarom bieden wij onze horeca klanten de mogelijkheid om een gratis proefpakket aan te vragen. Wil jij onze koffie dus eens op je gemak testen?

Ga naar het contactformulier
Vul je gegevens in
Vul als onderwerp: “Horeca proefpakket” in
Laat je adres- en contactgegevens inclusief KvK nummer achter in het notitieveld
Geef aan waar je naar op zoek bent of waar je voorkeur naar uitgaat
We sturen vervolgens een heerlijk proefpakket met verse koffiebonen naar je toe, afgestemd op je wensen.

Als eigenaar van een koffiespeciaalzaak, delicatessenzaak of koffie- en theewinkel weet je als geen ander dat het van groot belang is om je klanten te voorzien van de beste verse koffiebonen.

Koffie kennis

Koop je koffie van een koffiebrander of van een tussenpersoon die het ergens laat branden? Klanten willen, terecht, steeds meer weten over de herkomst van de koffie die ze bij je kopen. Heb jij alle informatie van de brander?

Vast koffie assortiment

Niets is zo persoonlijk als smaak. Daarom is het van belang een mooi, breed assortiment aan te bieden waarbij elke koffieliefhebber zich in kan vinden. Wij bieden heerlijke koffiesoorten aan. Daarnaast is je assortiment een van de mooiste manier om je klanten te binden, mensen komen graag terug voor dezelfde lekkere koffie.

Wissel assortiment

Je vast assortiment is belangrijk, maar een wisselend assortiment laat mensen nieuwe smaken ontdekken en maakt mensen nieuwsgierig naar wat jij weer als speciale koffie in je assortiment hebt. Wij bieden naast ons vast assortiment dus ook een wissel assortiment met diverse nieuwe koffiesoorten.

Bijproducten

Wij verkopen via onze webwinkel diverse aan koffiegerelateerde accessoires en bieden jou als koffiespeciaalzaak uiteraard de mogelijkheid om te “shoppen” in ons assortiment bijproducten. Zo hoef jij zelf geen grote voorraad te hebben en kun je toch je non-koffie assortiment makkelijk uitbreiden. Toch extra omzet en gemak.