GRATIS VERZENDING VANAF € 35,-

Bedrijven

Dagelijks verse koffie – zonder contract 


Verse koffie op een vast moment bezorgd? snel, gemakkelijk en zonder omkijken. Elke maand of week, vers geleverd. 

Hoe werkt het?

Bij ons geen ingewikkelde constructies en regeltjes. Geen excuus meer voor slechte, niet verse koffie bij jou op de zaak of op kantoor. Wij leveren zonder dat je er verder omkijken naar hebt altijd de door jou gekozen koffie, koffiebonen of filterkoffie, vers gebrand, op een vast moment met een aantrekkelijke korting. Dit kan al vanaf 4 kilo per maand en al vanaf € 12 p/kg.

Hoe werkt het? Heel simpel:

Kies zelf een koffie uit ons assortiment of laat je door ons adviseren.
Laat ons weten hoeveel koffie je per maand wilt ontvangen
Profiteer van een aantrekkelijke zakelijke korting en betaal pas na ontvangst van de koffie. Op een vaste, afgesproken dag gratis bezorgd
Het zakelijk koffie abonnement is altijd per direct opzegbaar. Geen contracten en verplichtingen.

Verse koffiebonen van Keikoffie bij jou in de zaak?

Natuurlijk snappen wij dat een beetje ondernemer graag zichzelf wilt overtuigen en daarom bieden wij onze horeca klanten de mogelijkheid om een gratis proefpakket aan te vragen. Wil jij onze koffie dus eens op je gemak testen?

Koffie kennis

Koop je koffie van een koffiebrander of van een tussenpersoon die het ergens laat branden? Niet doen, gewoon zelf bij de branderij kopen. Krijg je het ook nog vers! 

Vast koffie assortiment

Niets is zo persoonlijk als smaak. Daarom is het van belang een mooi, breed assortiment aan te bieden waarbij elke koffieliefhebber zich in kan vinden. Wij bieden heerlijke koffiesoorten aan. Daarnaast is je assortiment een van de mooiste manier om je klanten te binden, mensen komen graag terug voor dezelfde lekkere koffie.

Wisselend assortiment

Je vast assortiment is belangrijk, maar een wisselend assortiment laat mensen nieuwe smaken ontdekken en maakt mensen nieuwsgierig naar wat jij weer als speciale koffie in je assortiment hebt. Wij bieden naast ons vast assortiment dus ook een wissel assortiment met diverse nieuwe koffiesoorten.