WIJ ZIJN OPEN | DAGELIJKSE VERZENDING | GRATIS VERZENDING V.A. € 38,--

Private label

Private Label

Wil je een eigen koffie merk beginnen? Ben je op zoek naar een private label oplossing voor je zaak? Waar wij zelf goed in zijn kunnen wij natuurlijk ook voor jou doen. Wij leveren de beste koffiebonen ook gebrand als private label koffie en kunnen voor bijna elke (koffie)vraag een gepaste oplossing aandragen. Heb je een concept dat past bij onze visie, en heb je een passie en liefde voor koffie dan kunnen we je zeker verder helpen. Wij branden en verpakken onze koffies onder private label voor andere webshops, (mobiele) espressobars, delicatessenwinkels en speciaalzaken, horeca en bedrijven.

Je eigen merk koffie

Door een persoonlijke benadering zorgen wij ervoor dat onze private label klanten het beste advies krijgen en de meest verse en lekkerste koffie onder hun eigen naam kunnen verkopen. We kunnen je helpen om ervoor te zorgen dat je koffie de juiste uitstraling heeft die past bij je concept. Daarnaast kunnen we je van een goed advies voorzien over welke koffie(s) het beste bij je bedrijf of concept passen.

Private label oplossing

Onze private label oplossing is simpel en laagdrempelig:

Verpakkingseenheden: 250g / 500gr/ 1kg (voorzien van ventiel)
Papercraft zakken Bruin.
Eventueel gemalen op bestelling.
Inclusief eigen stempel op verpakking. Deze stempel kan door de klant worden aangeleverd of door ons worden verzorgd. Kosten voor maken stempel worden doorberekend.
Vermelden van de branddatum op de verpakking (indien gewenst).
Mogelijkheden voor het creeëren van een eigen, unieke melange.
Keuze uit ons volledige assortiment aan koffie.

Als je meer informatie over ons private label concept wil weten, neem dan gerust contact met ons op.

Als ambachtelijke koffiebranderij zijn wij bedreven in het bieden van zakelijke koffie oplossingen, ook voor bij jou op de zaak. Of je nou op zoek bent naar een totaal oplossing of alleen onze koffiebonen wilt afnemen je zit bij ons altijd goed.