Over ons

Mobiele Koffiebranderij 

Wij zijn ooit begonnen in een bus, de eerste mobiele koffiebranderij van Nederland. Daarna is het snel gegaan; we zijn gegroeid naar een volwaardige koffiebranderij waar wij als enige in Nederland op hout branden.

Milieu 

Wij zijn ons bewust van het Milieu en gebruiken daarom geen fossiele brandstoffen. Wij gebruiken hout, een circulair product, om onze koffiebonen te branden.

Keikoffie 

Wij vinden het uiteindelijk vooral belangrijk om te doen wat wij leuk vinden: Lekkere koffie maken!

Het Keikoffie Team

Wij helpen u graag met heerlijke koffie en aanverwante producten. Dagelijks branden wij onze koffie vers en op hout. Uniek in Nederland! Milieuvriendelijke koffie gebrand zonder gebruik te maken van Fossiele brandstoffen. Geniet van uw koffie.

quote-left

Wood Roasted Coffee. Milieuvriendelijke koffie zonder aardgas. Wij dragen graag ons steentje bij. Wij gebruiken geen Fossiele brandstoffen. Elke dag zetten wij de brander aan voor verse koffie. Altijd vers en op hout gebrand. 

quote-right

Maurice de Jong 

Oprichter

quote-left

Wij gebruiken ook papieren verpakking met zo min mogelijk gebruik van plastic. Onze koffie vliesjes, deze worden opgevangen tijdens het branden, worden hergebruikt door boeren in de buurt. Keikoffie heeft nagenoeg geen restafval en alles wordt hergebruikt. 

quote-right

Laura Geurtsen

Medewerker 

10 Gratis koffietips van Keikoffie?

Lekkere koffie maak je niet zomaar...