Recycling Koffiedik

Keikoffie & SUEZ denken samen aan het Milieu! Wij stimuleren circulaire hergebruik van koffiebonen of in de volksmond koffiedik. Doet u mee?

Suez verzamelt koffiedik in van allerlei instellingen, van cafés tot gemeenten, musea en van universiteiten tot grote ziekenhuizen.

Keikoffie & SUEZ bieden alles wat bedrijven nodig hebben om te beginnen met het verzamelen, zoals vuilnisbakken, vuilniszakken, adviezen en informatie.

Commerciële voordelen:

De koffie die u gebruikt van keikoffie wordt weer hergebruikt en vermaakt tot bio brandstof. Volledig circulair hergebruik.

Recycling van uw koffiedik kan de kosten van afvalinzameling verminderen. De reden hiervoor is dat de kosten voor de inzameling van Koffiedik meestal worden gecompenseerd door een vermindering van de kosten voor de verwijdering van andere afvalstromen.

Zware, natte koffiedik komt vaak in het algemene bedrijfsafval terecht, dat meestal naar stortplaatsen gaat. Nederland lopen deze kosten al snel op. Door het apart te scheiden betaalt u minder kosten. Het verwijderen van zware en natte koffiedik bespaart u op de afvalkosten. Koffiedik scheiden kan daarom aanzienlijke besparingen voor uw bedrijf opleveren.

Voor meer informatie zijn wij u graag van dienst!

Keikoffie